Efteling Bosrijk is het vakantiepark van De Efteling in Kaatsheuvel. Het vakantiepark Efteling Bosrijk heeft de beschikking over diverse soorten vakantiehuisjes en appartementen. Naast speciale dorpshuisjes zijn er ook een aantal boshuisjes die mooi gelegen in het groen door Efteling Bosrijk verspreid zijn.


Efteling Bosrijk beschikt over een eigen restaurant waar u heerlijk kunt ontbijten en lunchen. In de avond kunt u lekker aan tafel aanschuiven voor een heerlijk gerecht met als specialiteit een lekker verse pizza met de verste ingrediënten.


Na een fijne en rustige nacht in Efteling Bosrijk is het ‘s ochtends maar een kleine wandeling naar de hoofdingang van De Efteling. Speciaal voor gasten van Efteling Bosrijk opent het Efteling park een half uurtje eerder, zodat u op uw gemak al naar de eerste attractie kunt wandelen.


Met de ruim opgezette vakantiehuisjes in Efteling Bosrijk heeft u echt het gevoel ‘thuis‘ te zijn. Efteling Bosrijk is genieten met de gehele familie.

Efteling Bosrijk - Informatie Website

Efteling Bosrijk Dorpshuizen


De dorpshuizen in Efteling Bosrijk zijn geschikt voor gezelschappen van zes tot acht personen. De Dorpshuizen liggen aan een gezellig dorpsplein en vlakbij alle centrale voorzieningen zoals het restaurant en zwembad.


Efteling Bosrijk Dorpshuizen reserveren bij:

Bungalowspecials.nl - Bosrijk

Vrij Uit - Efteling Bosrijk

Pretparkhotels.nl - Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk Boshuizen


Vindt u het heerlijk om ‘s ochtends wakker te worden in een bosrijke omgeving met veel natuur en groen dan zijn de Boshuizen uitermate geschikt voor uw verblijf in Efteling Bosrijk. De Boshuizen zijn voor gezelschappen van zes tot acht personen.


Efteling Bosrijk Boshuizen reserveren bij:

Bungalowspecials.nl - Bosrijk

Vrij Uit - Efteling Bosrijk

Pretparkhotels.nl - Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk appartement Poorthuis


Als u aankomt in Efteling Bosrijk dan is het eerste wat u ziet dit prachtige gebouw. Het Poorthuis heeft de beschikking over een aantal comfortabele appartementen voor gezelschappen tot vier personen


Efteling Bosrijk Poorthuis reserveren bij:

Bungalowspecials.nl - Bosrijk

Vrij Uit - Efteling Bosrijk

Pretparkhotels.nl - Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk appartement Landhuis


Mooi en rustig aan de Efteling Golfbaan gelegen vindt u dit prachtig mooie landhuis. In het Landhuis zijn diverse appartementen voor gezelschappen van maximaal vier personen.


Efteling Bosrijk Landhuis reserveren bij:

Vrij Uit - Efteling Bosrijk

Pretparkhotels.nl - Efteling Bosrijk

Efteling Hotel

Efteling Hotel Kaatsheuvel


Aan de rand van het Efteling park vindt u het sprookjesachtige Efteling Hotel. Het Efteling Hotel heeft de beschikking over diverse kamers voor gezelschappen tot vijf personen. De diverse speciale themakamers maken het Efteling Hotel natuurlijk uniek in zijn soort.


Efteling Hotel, Kaatsheuvel reserveren bij:

Booking.com - Efteling Hotel

Peter Langhout Reizen - Efteling

Pretparkhotels.nl - Efteling Hotel, Kaatsheuvel

Voor een totaaloverzicht van alle hotels en campings bij De Efteling die online te reserveren zijn verwijzen wij u graag door naar onderstaande websites. Booking.com en Pretparkhotels.nl zijn makkelijke en overzichtelijke websites waar u veilig uw reserveringen kunt maken.

http://www.bosrijkefteling.nl is geen officiële website van De Efteling. De officiele website van De Efteling is te bereiken via Efteling.com.